Pas koji govori 2:Djecije igre

pas koji govori 2


Get it on Google Play

Pas koji prica Čarli te čeka. Usvoji ga i biće ti najbolja igrica sa psima za cijeli život! Otkrij zašto je ovaj virtualni ljubimac poseban! Pas koji govori 2:Djecije igre, poznat kao Čarli II, nasljednik zabavne igre Pas Koji Govori-Djecije Igrice, koji ima više od 10 milijuna korisnika, ovdje je da bi zavladao svijetom igrica sa životinjama s tobom! Pridruži se zabavi!
🐩 ISTRAŽI UZBUDLJIV SVIJET IGRICA SA ŽIVOTINJAMA 🐩

Ti i tvoj pas koji prica stvorit ćete svoj savršeni svijet – prilagodite njegov modni stil, frizuru, dizajn enterijera njegovog doma i igrajte nevjerojatno slatke mini igre s njim u međuvremenu. Osim igranja sa svojim virtualnim ljubimcem Čarlijem II, morate ga hraniti, kupati ga, prati zube, voditi ga u kupaonicu, voditi brigu o njemu kad je bolestan i pomoći mu zaspati. Ovaj pas koji ponavlja zaslužuje kraljevski tretman i vi ste osoba koja to može učiniti bolje nego itko drugi! Također ćete biti njegov najbolji prijatelj s kojim će on odrasti!

🐩 KARAKTERISTIKE: 🐩

🐾 Razgovarajte s Čarlijem II i on će postati najslađi pas koji prica i ponavljat će tvoje riječi smiješnim glasom
🐾 10 zabavnih mini igara: Uhvati Psa, Banana Mania, Pas protiv Mačke, Bojanke Psi, itd.
🐾 Nahrani Čarlija kad je gladan
🐾 Kupi napitke kako bi pomogao svom virtualnom ljubimcu
🐾 Dodirni lavabo za pranje zuba
🐾 SELFI REŽIM – uslikaj selfi sa Čarlijem i podijeli ga s prijateljima na društvenim mrežama
🐾 Napreduj kroz razine i gledaj kako tvoj pas koji prica prerasta u velikog, predivnog psa
🐾 Prikupi novčiće da kupiš odjeću, ukrase i napitke za svog virtualnog ljubimca
🐾 Promjeni unutrašnjost doma svog psa
🐾 5 različitih soba za ukrašavanje i igru
🐾 Igraj igre odijevanja i nađi savršenu kombinaciju za svog psa koji govori

🐩 BOJANKE PSI 🐩

Pas koji govori 2: Djecije igre ima nešto što do sada nije viđeno u igricama sa virtualnim ljubimcima – igrice Bojanke Psi! Mini pas bojanka sa preslatkim slikama psića je dostupna svima vama. Idemo! Bojanke Psi čekaju! Oboji sve bojanke sa psima i podijeli ih s prijateljima i obitelji! Uživaj!

🐩 NAPOMENA ZA SVE BRIŽNE RODITELJE SVIJETA 🐩

Ovo nije samo još jedna igrica sa psima za djecu. Sigurno ti je dosad palo na pamet da isprobaš Pas koji govori 2:Djecije igre. Preuzmi igre psi za svoje dijete i provjeri da li je spremno da se brine o pravom ljubimcu. Igrice sa zivotinjama kao što su pas koji govori, mačka koja govori će testirati strpljenje i sposobnost tvog djeteta da saosjeća sa drugima i pokazat će da li se sladak mali pas koji prica treba pridružiti vašoj obitelji. Moj virtualni ljubimac igre ne samo da uči djecu strpljivosti i sućuti, već i razvija osjećaj empatije i odgovornosti za druge. Igre sa psima koji govore nisu što su nekad bile. One su sada alati za djecu pomoću kojih ona uče kroz igru. Preuzmi slatkog psa koji govori za svoje dijete. Zabavite se zajedno!

Virtuelne igrice sa životinjama koje pričaju kao što je mačka koja priča su slatke i popularne, ali ne zaboravite tko je čovjekov najbolji prijatelj. Čarli II je pas koji govori koji će rastopiti srca ljudi svojom dosjetljivošću. Zapamtite, ovaj sladak virtualni ljubimac nije samo još jedna psi igra za djecu. On raste s vama i postaje dio obitelji. Preuzmi Pas koji govori 2:Djecije igre danas.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s