Biblija Bojanka

1024x500


Get it on Google Play

Ako su igre bojenje za djecu ono u čemu vaša djeca uživaju, Biblija Bojanka je odličan izbor. Ova Isus bojanka će biti vrlo zabavna, pogotovo ako želite da vaša djeca uče o rođenju Isusa kroz igrice bojanke za djecu.
Ova Biblija Bojanka će vas podsjetiti na radne dječije sveske, u kojima smo svi uživali kao djeca. Kršćanske bojanke s brojnim crtežima Isusa, Noine arke i Adama i Eve će biti odlična razonoda u slobodno vreme, a vi i vaša djeca također možete naučiti neke stvari o samom Postanju kroz igrice bojenje za djecu. Za klince koji žele znati više o priči Isusa i 12 apostola, bojanke za djecu sa biblijskim motivima su pravi izbor. Biblija Bojanka sa puno religioznih slika čeka na vas!
KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Razni likovi i motivi se nalaze na biblijskim crtežima: Noina arka, Adam i Eva, razapinjanje Isusovo, Isusovo rođenje, Mojsije i mnogi drugi. Ispričajte vašoj djeci prekrasne priče o tim likovima, bojeći slike iz Biblije i igrajući igrice bojanke za djecu. Oni će biti oduševljeni znajući da ove bojankice imaju pozadinsku priču, koju će oni čuti mnogo puta nakon toga. Igrice bojenje su uvijek bile sjajan način da se zabave djeca, a sa aplikacijom Biblija Bojanka ne možete pogriješiti.

Nije bitno da li ste kršćanin ili ne: ove crno-bijele slike iz Biblije će biti zabavno bojiti nezavisno od uzrasta. Igre bojanke za djecu imaju mnogo prednosti, a djeca zasigurno neće odbiti priliku da oboje Noinu arku sa toliko različitih životinja. Neka vaša djeca uče o životu Isusa Krista: dajte im aplikaciju Biblija Bojanka koja ostavlja bez daha i pustite ih da izraze svoju maštu kroz ove predivne kršćanske slike.

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s