Božić Bojanka

Featured-image-1024x500


Get it on Google Play

Jesu li Vam potrebni Deda Mraz crteži i zima bojanka? Ili samo želite igrati igrice bojanke za djecu? Aplikacija Božić Bojanka ima sve i svaki Vaš dan će pretvoriti u praznik!
Jeste li ikada vidjeli crvenog snjegovića? Upravo ćete ako dopustite svojoj mašti da poljeti! Božić bojanka je odličan izbor ako želite igrati igrice bojenja sa svojom djecom ili ako jednostavno želite provesti neko vrijeme bojeći božićne slike za bojenje. Raznovrsne slike za Božić, uključujući slike Djeda Mraza, novogodišnje slike za bojenje i mnoge druge će Vas ostaviti bez daha! Jedina stvar koju možete učiniti jeste da zgrabite bojice (one virtualne) i dopustite da zima bojanka i ostali crteži za bojenje prosto procvetaju! Preuzmite aplikaciju Božić Bojanka i krenite na put oko svijeta u Djeda Mrazovim saonicama zajedno sa svojom djecom!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Zima je doista čarobna. Osim hladnoće, iako nekima od nas to ne smeta, zima je najljepše doba godine i djeci i odraslima. Ako instalirate aplikaciju Božić Bojanka za djecu, dobit ćete raznovrsne zimske slike za bojenje, koje će biti pravi šareni užitak tijekom cijele godine. Nije važno koliko je sati, jer je za bozicne igre bojenja i bojanke za djecu uvijek pravo vrijeme. Proljeće ili jesen, ljeto ili zima – uvijek će biti pravo zadovoljstvo ispunjavati bojama bozicne slike za bojenje i uživati u ljepoti zimskih crteža.

Kada pomislite na zimu, božićne pjesme odmah padaju na pamet. Ne dopustite da ova zima bojanka prodje neprimjećena! Uživajte u aplikaciji Božić Bojanka i zabavite se igrajući igrice bojanke za djecu i pronalazeći odgovarajuće nijanse za slike Djeda Mraza i božićne bojanke!

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s