Igrice bojanke za djecake

1024x500


Get it on Google Play

Legenda kaže da igrice bojanke za dječake ne postoje. Pa … Netočno! Igrice bojanke za djecake je prva bojanka u kategoriji igrice za djecu bojanke posvećene svim mladim džentlmenima na svijetu. Preuzmite sada, vidite što imaju za ponuditi.
Dječaci, baš kao i djevojčice, vole da crtaju i boje jer i oni znaju biti kreativni i pokazati umjetničke sposobnosti. Što je još važnije, sva djeca trebala bi koristiti bojanke za djecu od vrlo mlade dobi da razviju mnoge korisne vještine koje djecije bojanke pružaju.

✐ PRVE BOJANKE ZA DJECAKE OVE VRSTE ✐

Konačno je došlo vrijeme da svim dječacima svijeta odamo priznanje i posvetimo im decije bojanke napravljene samo za njih. Mnogo različitih tema je vezano za igrice bojanke za djecu, ali crtezi za djecu, tj. za dječake postoje u vrlo malo. Dakle, bojanke za dječake su nam preko potrebne! Naravno, mnoge igrice za djecu bojanke imaju djecije bojanke i za dječake i za djevojčice, ali nijedna od njih nema naziv Igrice bojanke za djecake.
Svrha igara kao što su digitalne bojanke za djecu je učenje i razvoj vještina kroz zabavu. Razne bojanke životinje, kao što su pas bojanke za djecu, konj bojanke, bojanke dinosaurusi i još mnogo njih, deo su ove, da podsetimo, prve igrice bojanke za djecake.

✐ KARAKTERISTIKE IGRICE BOJANKE ZA DJECAKE: ✐

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 20+ slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

✐ IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI ✐

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s