Bojanka za Djevojčice

1024x500


Get it on Google Play

Neka Vaše kćeri uživaju u slobodnom vrijemenu uz aplikaciju Bojanka za Djevojčice, igrice bojenja za sve male princeze širom svijeta!
Igrice bojanke i slike za bojenje su uvijek ugodno iznenađenje za djecu bilo koje dobi. Vaše male princeze često imaju slobodno vrijeme koje ne znate kako ispuniti? Zašto ne biste probali igrice bojanke za djecu? Aplikacija Bojanka za Djevojčice sadrži u sebi najljepše slike za bojenje ikada! Bojanka cvijeće, slike leptira i princeza za bojenje, riba bojanka – neka Vaše djevojčice odaberu omiljene i neka oboje dosadu i monotoniju vjedrim bojama. Oei će uživati igrajući igrice bojenja za djecu, a zajedno sa njima i Vi, jer nećete gubiti vrijeme na potragu za hobijem. Na samo jedan klik je od vas! Preuzmite aplikaciju Bojanka za Djevojčice i posmatrajte Vašu djecu kako ispunjavaju svijet bojama sreće i mladosti! Slike za bojenje nikada nisu bile zabavnije!

KARAKTERISTIKE:

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 32 slika za bojenje
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Ako vam se sviđaju aplikacije sa crtežima mačaka, vila bojanka i slike leptira, onda ne bi trebalo propustiti ovu aplikaciju. Bojanka za Djevojčice ima najljepše slike za bojenje, sakupljene sa namerom da se napravi najbolja bojanka za princezice. Svi znamo koliko djeca vole takve aktivnosti i zbog ove bojanke će vam Vaši klinci biti zahvalni. Bilo da ste kod kuće ili na putu, puna baterija telefona je sve što vam je potrebno za sate zabave. Budući da odrasli također vole igrice bojanke, i vama će se dopasti ovi crteži za bojenje, koje ćete rado bojiti kada klinke ne osvajaju nove slike armijom bojica. Bojanka za Djevojčice čeka: preuzmite ovu aplikaciju i spremite se za šareno veselje sa Vašim djevojčicama!

IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s