Igrice Bojanke za Djecu

1024x500


Get it on Google Play

Volite li bojanje? Igrice Bojanke za Djecu je bojanka sa 44 slike za bojanje gde spadaju bojanke za djevojčice, dječake i odrasle. Možete koristiti ove igre bojanja na svom mobitelu ili tabletu bilo gdje da odete. Prekrasni crteži dinosaura, zmajeva, mačaka, pasa i drugih životinja čekaju na vas! Igraj igre bojanja kao što su ove bojanke za dječake i djevojčice sa svojom obitelji i pusti svoju kreativnost da kreira umjetnost!
Ova predivna bojanka za djecu u svojoj zbirci ima pas bojanke, mačke slike za bojanje, crteže zmajeva, malih vila i princeza i mnogo više!

✐ KARAKTERISTIKE IGRICE BOJANKE ZA DJECU: ✐

★ 4 načina za bojenje: kanta, četkica, sprej i bojice
★ Dodaj stikere i razne šare
★ Pozadinska glazba
★ 10+ paleta boja
★ 44 BOJANKE ZA DJECU
★ INSPIRACIJA: Vidite što su Vaše kolege umjetnici obojili
★ Podijelite svoje umijeće na socijalne mreže: Facebook, Twitter i / ili Instagram
★ Zumiranje za detaljnije bojanje

Bojanje je aktivnost koju roditelji diljem svijeta podstiču generacijama unazad. Ova bojanka za djecu će pomoći djeci da uče o novim životinjama i različitim kulturološkim činjenicama. Ona će također naučiti da zelena mačka izgleda savršeno ako se njima takva sviđa, a povrh svega, sve će se to dješavati dok se igraju. Postoje mnoge igre bojanja za djecu, ali uz slike za bojanje koje aplikacija Igrice Bojanke za Djecu ima, djeca mogu provesti vrijeme bojeći različite crteže leptira, cvijeća, smiješnih životinja i još mnogo toga.

✐ ZAŠTO RODITELJI VOLE IGRICE BOJANKE ZA DJECU? ✐

Sva djeca vole igrati igrice, a svi roditelji mrze kada djeca to rade. Zato su Igrice Bojanke za Djecu digitalne bojanke za djecu koje imaju zadivljujuće bojanke za dječake i djevojčice. Ova vrsta igara je zapravo nešto što 9 od 10 roditelja jako podržavaju! Zašto? Bojice i papir nisu uvijek dostupni, pa djeca ne mogu bojiti u automobilu ili u čekaonici. Još jedan razlog za podršku je taj što bojanke za djecu pomažu djeci smiriti se i usredotočiti se na crteže na ekranu.

✐ IGRICE BOJANKE ZA DJECU – PREDNOSTI ✐

Bojanke za djecu kao sredstvo obrazovanja odličan su metod za poboljšanje motornih sposobnosti, finih motornih pokreta, koordinacije pokreta, pisanja, kao i precepcije i prepoznavanja boja. Po mišljenju nekih psihologa, bojanke za djecu imaju terapeutsko djelovanje pošto je bojanje aktivnost koja uči fokusiranju i umiruje. Iako bojanke mogu sadržavati jednostavne slike, bojanje može biti izazovna aktivnost kod djece. Sposobnost da uspješno oboje sliku gradi veće samopouzdanje kod djece.

Mnoga djeca vole da boje, a bojanke su mnogo više od puke zabavne aktivnosti. Treba ih koristiti svakog dana kao sredstvo obrazovanja i učenja u školi jer je dokazano da imaju utjecaj na razvoj ličnosti kod djece počevši od ranog djetinjstva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s