Bojanke Mandale

1024x500


Get it on Google Play

Zar ne mrzite ponekad što ste odrasli? Testirajte igrice Bojanke Mandale – besplatna bojanka za odrasle sa zadivljujućim mandala dizajnom i slikama za bojanje za odrasle. Organizuj sebi kratak beg od svog stresa života odraslih i prestani razmišljati o poslu, problemima oko djece i financijskim problemima. Ti si najvažnija osoba u tvom životu – tvoje najbolje izdanje znači najbolje za ljude oko tebe i zato POČNI DA KORISTIŠ BOJANKE MANDALE SADA I REHABILITUJ SVOJ UM!
ŠTO SU BOJANKE MANDALE?

Mandala (sanskrit: “krug”) je geometrijski oblik koji nema početka ili kraja. Bi li te iznenadilo saznanje da mandale postoje od početka vremena? Jesi li svjestan/sna da si svjedok ljepote mandale svaki dan? Mandala oblici su oko nas – Zemlja, Sunce, Mjesec, priroda, pa i sam život. Mandala bojanke imaju duhovne karakteristike, smanjuju stres i potstiču kreativnost kod ljudi. Bojanke za odrasle koje sadrže Mandala crteže i uzorke, kao što je mandala cvijet, su dokazali da imaju anti-stres efekt na ljude i liječe um. Mandala bojanka se sastoji od detaljnih crteža za bojenje i složenih mandala slika koji zahtijevaju punu pažnju i koncentraciju. To ti pomaže da izraziš svoja osjećanja kroz boju i stvara osjećaj ostvarenog cilja nakon što završiš bojanje stranice. Preuzmi igrice Bojanke Mandale i pošalji svoj um na putovanje u svijet bez tjeskobe i stresa!

KARAKTERISTIKE IGRICE BOJANKE MANDALE:

★ Pozadinska glazba se uključuje i isključuje
★ Više paleta boja
★ Moja paleta – napravite vlastitu paletu boja
★ Razne nijanse boje
★ 30 mandala bojanki
★ Podijelite svoje radove na Facebook-u, Twitter-u i / ili Instagram-u
★ Moji radovi: pohranite svoju umjetnost u privatnoj galeriji
★ Zumiranje za detaljno bojanje

PREDNOSTI IGRICE BOJANKE MANDALE

Bojanke Mandale može biti sjajan način da u praksi vježbaš marljivost i fokus, ili kao jednostavnu opuštajuću aktivnosti. Mnoge kulture ih koriste stoljećima kao dio svoje duhovne prakse i vjerskih obreda. Budisti, tibetanci i hindusi svi su vjernici značenja mandale i njegove ljepote. Švicarski psihijatar Carl Gustav Jung zove mandale “prikaz nesvjesnog uma”. On je koristio mandale za svoj osobni rast i sa svojim pacijentima tijekom psihoterapije. Opće je poznato da je crtež mandale značajan odraz njegovog tvorca.
Dok bojanje slike mandale, boja treba odražavati unutrašnji trenutak sebe u trenutku stvaranja. Osobni osjećaji, emocije i instinkti trebaju voditi aktivnost bojanja za odabranu mandalu.

ŠTO JE LJEKOVITA MOĆ BOJANKE MANDALE?

Kako Bojanke Mandale aktiviraju ljekovitu moć mandala? Ljekovitost mandala dolazi iz kružnog oblika koji podsiče opuštanje, ravnotežu i podržava ozdravljenje. Kružni dizajn mandale podstiče ozdravljenje i pozitivne misli. Kako? Mandala ima središnju točku koja predstavlja mjesto iz kojeg je sve moguće. Ova kružna matrica je sveti oblik koji promovira mogućnosti i neograničen potencijal. Dobra vijest je da svatko može postići sve ove efekte bojanjem mandala slike iz aplikacije Bojanke Mandale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s