Leptir Bojanka za Odrasle

Leptir Bojanka za Odrasle


Get it on Google Play

Leptir Bojanka za Odrasle je bojanka za odrasle koju čine crteži za bojenje ukrašeni mandala dizajnom koji je osmišljen kako bi ti pomogao zabaviti se i pobjeći od stresa. Kolor terapija nikad nije bila lakša i zabavnija! Preuzmi aplikaciju Leptir Bojanka za Odrasle danas.
Ova bojanka za odrasle koju čine prelijepi crteži leptira za bojenje je vrlo jednostavna za korištenje. Uživat ćeš u velikom broju nijansi boja i imati osobnu galeriju za čuvanje vlastitih kreacija. Smirujuća i opuštajuća glazba daje ljekovitu moć ovoj anti stres bojanci za odrasle! Bojanke za odrasle kao što je ova vode ka miru i harmoniji. Provest ćeš sate opuštajući se uz prelijepe crteže leptira iz ove bojanke za odrasle koja uključuje dizajn mandala bojanke. Samo odaberi omiljenu boju i klikni na zaslon da počneš bojiti!

KARAKTERISTIKE:

★ Pozadinska glazba se uključuje i isključuje
★ Više paleta boja
★ Moja paleta – napravite vlastitu paletu boja
★ Razne nijanse boje
★ Veliki izbor filtera i tekstura da ukrasite svoju obojenu sliku
★ Podijelite svoje radove na Facebook-u, Twitter-u i / ili Instagram-u
★ Moji radovi: pohranite svoju umjetnost u privatnoj galeriji
★ Zumiranje za detaljno bojanje

POKAŽI SVOJU KREATIVNOST POMOĆU APLIKACIJE LEPTIR BOJANKA ZA ODRASLE

Ako te je ikada mučila pomisao da nisi kreativna osoba, bila je totalno pogrešna. Uz Leptir Bojanka za Odrasle, otkrićeš svoju kreativnost, čak i više od toga. Mandala dizajn koji krasi ove bojanke za odrasle će ti pomoći da napraviš kombinaciju omiljenih boja. Umirujuća glazba će ti pomoći da opustiš svoj um i pronađeš svoj zen. Mnogi korisnici bojanki vole da boje prije odlaska na spavanje. Kako pokrenuti osobni put do harmonije i mira? Dovoljno je udobno se smjestiti u svom krevetu sa telefonom ili tabletom, izabrati omiljenu boju i početi.

LEPTIR BOJANKA ZA ODRASLE: VIŠE OD ANTISTRES BOJANKE ZA ODRASLE

Za leptire se vjeruje da simboliziraju promjenu, radost i boju. Mandala dizajn u ovoj bojanci za odrasle sa crtežima leptira pomaže ti da izraziš svoju kreativnost. Postoje stotine načina da se oboji jedan jedini crtež za bojenje, upravo zbog Mandala stila koji je inkorporiran u crteže. Ne čekaj previše, samo ćeš izgubiti dragoceno vrijeme. Preuzmi Leptir Bojanke za Odrasle sada i uživaj!

PREDNOSTI BOJANKI ZA ODRASLE

Bojanke za odrasle nam mogu pomoći da se nosimo sa stresom i povećamo trezvenost misli. Bojenje je pametan način da se podstakne kreativno razmišljanje i razvoj ličnosti. Jedan od najboljih načina da ublažite anksioznost i eleminišete stres je da uposlite ruke. Istraživanja su dokazala da bojanke za odrasle mogu biti mjesto za probistrivanje misli i bijeg od svakodnevnih izazivača stresa. Takođe, bojenje će te vratiti u neka jednostavnija vrijemena i podjsetiti te na bezbrižan period djetinjstva.
Bojanke za odrasle se koriste na mnogo načina i u mnogo svrha kojih mnogi uopće nisu ni svjesni. One mogu biti fokusirane na određenu stvar, terapeutske, opuštajuće, smirujuće, za rešavanje problema, kao i za organizaciju. Drugim riječima, bojanke za odrasle su odličan način da se dostigne unutarnja smirenost.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s