Bojanke Zivotinje za Odrasle

1024x500

Get it on Google Play

Volite li životinje? Da li vam one pomažu da se oslobodite stresa? Bojanke Zivotinje za Odrasle je besplatna bojanka za odrasle sa 20 različitih slika za bojanje sa životinjama: konj bojanke, pas, mačka, sova, vuk i još mnogo različitih životinja! Napravite vlastitu kolekciju bojanki pomoću aplikacije Bojanke Zivotinje za Odrasle – preuzmite sada!
ZAŠTO SU BOJANKE ZIVOTINJE ZA ODRASLE JEDINSTVENA APLIKACIJA?

Bojanke za odrasle su antistres lijek za ljude širom svijeta. Različite životinje imaju različito psihičko značenje za svaku osobu, zbog čega je kombinacija životinja i bojanki za odrasle savršen način za svakoga da se oslobodi tjeskobe, opusti se, usredotoči se i bude kreativan. Znanstveno je dokazano da bojanke za odrasle pomažu u rješavanju mnogih stresnih situacija, što je razlog zbog kog trend bojanke za odrasle postaje sve popularniji. Jedno je sigurno – svatko bi trebao probati slike za bojanje sa životinjama koje su deo ove bojanke za odrasle jer će, makar i za nijansu, poboljšati kvalitet života koji se odražava smirenošću i jačanjem mentalnog zdravlja.

Ako volite životinje i imate kreativni duh, aplikacija Bojanke Zivotinje za Odrasle je stvorena samo za vas! Preuzmite i počnite sa bojanjem sada!

KARAKTERISTIKE APLIKACIJE BOJANKE ZIVOTINJE ZA ODRASLE:

★ Pozadinska glazba se uključuje i isključuje
★ Više paleta boja
★ Moja paleta – napravite vlastitu paletu boja
★ Razne nijanse boje
★ Veliki izbor filtera i tekstura da ukrasite svoju obojenu sliku
★ 20 crteža za bojanje
★ Podijelite svoje radove na Facebook-u, Twitter-u i / ili Instagram-u
★ Moji radovi: pohranite svoju umjetnost u privatnoj galeriji
★ Zumiranje za detaljno bojanje

PREDNOSTI KOJE PRUŽAJU BOJANKE ZA ODRASLE

Bojanke za odrasle nam mogu pomoći da se nosimo sa stresom i povećamo trezvenost misli. Bojenje je pametan način da se podstakne kreativno razmišljanje i razvoj ličnosti. Jedan od najboljih načina da ublažite anksioznost i eleminišete stres je da uposlite ruke. Istraživanja su dokazala da bojanke za odrasle mogu biti mjesto za probistrivanje misli i bijeg od svakodnevnih izazivača stresa. Takođe, bojenje će te vratiti u neka jednostavnija vrijemena i podjsetiti te na bezbrižan period djetinjstva.
Bojanke za odrasle se koriste na mnogo načina i u mnogo svrha kojih mnogi uopće nisu ni svjesni. One mogu biti fokusirane na određenu stvar, terapeutske, opuštajuće, smirujuće, za rešavanje problema, kao i za organizaciju. Drugim riječima, bojanke za odrasle su odličan način da se dostigne unutarnja smirenost.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s