Valentinovo Special

Najbolje ljubavne aplikacije za Valentinovo 2016

Bliži se Valentinovo, pa se ljudi diljem planete polako spremaju za ovaj divan praznik. Iako za ljubav nema zamjena, postoji milijun različitih načina da se pripremite za ovaj romantičan dan koji nam se lagano približava.

Mnogi od nas sjede za računalom, broje dane preostale do 14. Veljača, istražuju i planiraju iznenađenje za svoje voljene ili pak nekoga kome svoju ljubav tek žele otkriti i posvete. Pošto si ovdje i čitaš ovaj tekst, sigurno i ti radiš isto to. Pretpostavljam da, zbog rastuće popularnosti, tražiš i razne aplikacije koje ti mogu pomoći da se pripremiš za dan ljubavi.

Postoji mnogo aplikacija pomoću kojih možeš napraviti smiješnu, zaljubljenu ili sliku s posvetom, personalizirati svoj telefon ili tablet, ali i posvetiti pažnju voljenoj osobi preko društvenih mreža. Nakon dužeg istraživanja i eksperimentiranja, izdvajam 10 top aplikacija koje možete korisiti za Valentinovo:

1. Natpisi za Slike

Već ustaljeni običaj je da svojim voljenima poklanjamo cvijeće s romantičnom porukom, specijalnu vrstu skupe čokolade (moj omiljeni poklon) ili nešto treće. Kad su u pitanju tinejdžeri, momci i djevojke na Valentinovo često razmjenjuju elektroničke čestitke, slike i poruke. Ove godine se nudi nešto slično, ali sasvim drugačije. “Photo Captions” korisnicima omogućuje izradu personaliziranih, “po mjeri” pravljenih čestitki za svaku priliku, pa tako ima mnogo opcija i za obilježavanje romantičnih trenutaka. Ova aplikacija ti omogućava da uslikaš romantični trenutak ili izabereš sliku iz svoje galerije. Potom imaš opciju da izabereš neki od ponuđenih tekstova ili da napišeš nešto po svojoj želji, kao na primjer “Sretan Dan zaljubljenih!” Ili “Voli te tvoj meda.”, Ma što god ti padne na pamet. Odaberi boju i izgled teksta, kao i vrstu pozadine koja će ići uz tvoju sliku. Kad istražiš sve opcije i kompletiraš svoju sliku, možeš je poslati osobi kojoj je namijenjena ili je podijeliti na svoj Instagram, Facebook ili Twitter profil. Najvažnije je to što je cijela procedura laka i zabavna.

photo captions promo image

get-it-on-google-play

2. Ljubavne Pesme i Muzika

Ambijentalna glazba i ljubavne pjesme su sjajan način za stvaranje romantične atmosfere tjedna ljubavnog sastanka. Ova vrlo prosta, ali (provereno) učinkovita aplikacija pruža višesatno uživanje u laganoj, smirujućoj glazbi koja će vam oboma pomoći da se opustite i prepustite svakom romantičnom trenutku koji će uljepšati lagani zvuci glasovira ili gitare. Aplikacija nudi veliki izbor audio zapisa vrhunske kvalitete uz opciju “Dodaj u omiljene”, pomoću koje možete napraviti vlastitu playlistu pjesama koje ti se najviše sviđaju. Jedini problem koji se može javiti kod pojedinih korisnika je to što je za funkcioniranje aplikacije neophodna veza s internetom. Sve u svemu, ovo je fina glazbena aplikacija s odličnom kolekcijom pjesama, što je i izdvaja od ostalih aplikacija iz Google Play prodavnice. Da se ogradim, to je ipak samo moj ukus kad je glazba u pitanju.

love songs and romantic music screenshots

get-it-on-google-play

3. Skriveni Predmeti Sv Valentin

Bez obzira na to da li Valentinovo provodiš s nekim ili ne, ova romantična igrica je definitivno u duhu praznika. “Hidden Object St. Valentine “može biti sjajan” izgovor “da se skutkaš što više uz svog partnera, zagrliš ga / je i uz čašu vina i čokoladu zajedno tražite skrivene predmete poput cvjetići, srca, čokoladice i ljubavna pisma. Čak i ako odlučiš da ovaj dan provedeš sam, ova igrica je dobar način da utrošiš vrijeme gdje god da si jer s više od 1000 skrivenih predmeta, HD grafikom i 3D rezolucijom zabave sigurno ima na pretek. Ispobaj je sa svojim partnerom.

Hidden Objects St Valentine promo image

get-it-on-google-play

4. Couple — Relationship App

“Couple” ili u prijevodu “Par” je još jedna sjajna aplikacija, naročito za one koji su u vezi na daljinu. Ako tvoj partner kilometrima daleko, ova aplikacija će vam pomoći da na poseban način ostanete u kontaktu. Pomoću nje možete dijeliti slike, video i audio zapise, pravite personalizirane kalendare ili popise stvari koje želite učiniti zajedno, slati poruke i tako dalje. Međutim, ono što ovu aplikaciju izdvaja od drugih je sljedeća karakteristika – “ThumbKiss”. Vjerujem da je ovo jedina aplikacija preko koje možete ostvariti virtualni poljubac sa svojim partnerom. Kako? Kada u isto vrijeme dodirnete zaslon svojih telefona, tako izazivate vibriranje svojih uređaja, čime ostvarujete neku posebnu vezu. Meni je ovo prilično cool, a tebi?

couple relationship app promo image

get-it-on-google-play

5. Touchnote

Ako spadaš u tip osoba koje više vole fizički opipljive poklone nego virtualne, “Touchnote” je aplikacija za tebe. Pomoću nje možeš partneru poslati sliku u obliku čestitke ako trenutno niste u istom gradu / državi. Prema riječima kreatora aplikacije, oni tiskaju tvoju sliku i šalju je već sljedećeg dana. Za sada, preko 5 milijuna slika je uspješno poslano na ovaj način. Cijena usluge je uglavnom prihvatljiva, ali može biti daleko veća kada ima previše posla, kao na primjer za Valentinovo.

touchnote promo image

get-it-on-google-play

6. Srca Slike za Pozadinu

Iako bi neki rekli da je ovo “samo” aplikacija sa slikama za pozadinu na telefonu ili tabletu, moj stav je da ipak zaslužuje svoje mjesto na ovoj listi. Aplikacija za Android uređaje “Hearts Wallpapers” će ti pomoći da personificiras telefon ili tablet tako da i on izgleda romantično na ovaj blagdan ljubavi. Posjeduje sjajnu kolekciju romantičnih slika i fotografija koje možeš iskoristiti kao pozadinu za svoj uređaj ili poslati svom voljenom putem Facebooka, Twittera, Instagrama, mejla, SMS-a i slično. Sve slike su visoke rezolucije. Na kraju krajeva, nije bitno da li imaš partnera za Valentinovo ili ne, ova aplikacija ti bar nekad može biti od koristi.

hearts wallpapers promo image

get-it-on-google-play

7. Ljubavne Melodije

Na mjestu broj 7 (mada rangiranje na listi ne određuje kvalitetu) nalazi se još jedna aplikacija pomoću koje možete personalizirati svoj Android uređaj. Aplikacija “Romantic Love Ringtones” je ponuđena s nekoliko standardnih karakteristika: možeš izabrati melodije za melodiju zvona, melodiju zvona za određeni kontakt u telefonu ili kao zvuk notifikacije. Naravno, ono što čini ovu aplikaciju drugačijom od drugih je sadržaj, to jest kolekcija melodija. Osobno, ja obožavam ove rington aplikacije koje nemaju melodije popularnih pjesama koje svi koriste, već sadrže nešto svježe, drugačije od drugih. Pa tako, ako želiš da se razlikuješ od ostalih i na uređaju koristiš jedinstvene zvukove, možeš izabrati neku od melodija iz ove zbirke i postaviti je kao melodiju koja će se oglasiti samo kada te zove partner.

romantic love ringtones promo image

get-it-on-google-play

8. Kamera za Selfi

Selfi Kamera je fantastična foto aplikacija, naročito za one navučene na pravljenje selfija i postavljanje na Fejs, Instagram, We Heart It i ostale društvene mreže slične ovima. Ova foto aplikacija sadrži fine i originalne foto efekte, kao i filtere koje možete primjenjivati ​​uživo, prije nego što slikaš. Ovi efekti i filteri su toliko sjajni da će tvoj Selfi biti jedno malo umjetničko djelo. Još jedna zanimljiva stvar je da ti Selfi Kamera pomaže da dobiješ što veći broj lajkova! Kako? U samoj aplikaciji imaš popis najpopularnijih heš utega koje možeš postaviti uz svoju sliku. Ako se pitate da li funkcionira, moj Selfi je dokaz da stvarno radi. U prosjeku dobijam 30-ak lajka za slike koje postavim na svoj Instagram profil. Sa heš utezima iz aplikacije, moja fotografija je dostigla broj od 54 lajkova, što je moj osobni rekord. Zato, napravi jedinstveni Selfi sa svojim partnerom i podijeli ga s prijateljima. I ostatkom svijeta, zašto ne. Širimo ljubav!

seflie camera promo image

get-it-on-google-play

9. Love Quotes

Svima nam ponekad ponestane inspiracije, zar ne? Tako su i problemi sa sastavljanjem poruke za Valentinovo normalna pojava, ali se ipak uvijek nađemo u neugodnoj situaciji kada ništa ne možemo smisliti. “Love quotes” iliti Ljubavni Citati je savršena aplikacija za ovakve slučajeve. Bogata galerija romantičnih citata, ljubavnih poema i izreka će ti sigurno pomoći da lakše sastaviš poruku za Valentinovo i izbjegneš blamažu. Također možeš iskoristiti opciju “Podijeli” i poslati odabrane slike citata izravno iz aplikacije.

love quotes promo image

get-it-on-google-play

10. Ibotta

Ova aplikacija će ti pomoći da isplaniraš savršeni Valentinovo tako što će ti dati pristup svakojakim kul stvarima kao što su karte za kino, posebne ponude za razna vina, šampanjac, romantičnu večeru za dvoje i slično. “Ibotta” funkcionira tako što za tebe pronalazi kupone za skoro svaki popularni brend, počevši od hrane i odjeće sve do elektronskih uređaja. Kako sve funkcionira? Pretražiš aplikaciju, napraviš šoping listu, pronađeš kupone za koje se nudi povrat novca i pošalješ račun preko aplikacije nakon završene kupnje. Uloga ovih kupona je u tome što oni imaju određenu novčanu vrijednost i ukupan iznos kupona koje si poslao ti se uplaćuje na račun preko PayPal usluga, tako da na kraju dobivaš mnogo toga za malo novca. Tko još odbija ovakvu ponudu?

ibotta promo image

get-it-on-google-play

Advertisements